Peuraniitty 5, 02750 Espoo
+358-20-1102-800

Fenno laitepalvelut – Kokonaisvaltaista huolenpitoa

Kumppanisi kylmä- ja juomalaitteille

Fenno_laitepalvelut_BW

 

 

 

 

 

Fenno Laitepalvelut (2016 saakka Bevtec Horeca) on suomalainen yritys, joka tuntee paikalliset markkinat ja vaatimukset. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kylmä- ja juomalaitteista.

Palvelumme keskittyvät kahteen kokonaisuuteen:

Kylmälaitteet ammattikäyttöön – juomakaapit, viinikaapit, pakastekaapit, kylmäkaapit ja avokylmälaitteet.  Valikoimiimme kuuluu nyt myös Nissei-jäätelökoneet! Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan palvelukonseptin, laitemyynnistä asiakkaan tarpeiden pohjalta brändättyyn ja räätälöityyn avaimet käteen -kokonaisuuteen. Nissei-jäätelökoneet edustavat alan kärkiosaamista maailmassa – tarjoamme laitteiden lisäksi asiakaskohtaisesti räätälöidyn rahoitus- ja huoltopaketin.

Huoltokonseptiimme kuuluu asennus-, huolto- ja lisäarvopalveluita maanlaajuisesti, painottuen kylmä-, kahvi, mehu- ja vesilaitteisiin. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kokonaisuuden, joka pyrkii parantamaan laitteiden käytettävyyttä, juomien laatua ja kustannustehokkuutta laitteiden koko elinkaaren aikana. Toimimme yhteistyössä maailmanlaajuisten merkkien kanssa.

Olemme merkkiriippumaton, itsenäinen suomalainen toimija, jonka tavoitteena on asiakastyytyväisyys ja hallitut laitekustannukset. Omat asentajamme ja yhteistyökumppanimme ovat kokeneita ja koulutetaan valmistaja- ja merkkikohtaisesti. Raportoimme myös asiakkaillemme kattavasti, jotta tiedetään tarkasti tehdyt toimenpiteet ja niiden kustannukset.

Huoltopalvelumme toimii omassa toimipisteessä Espoossa sekä 70 huoltokumppanimme kautta kattaen näin koko maan.

Yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa varmistamme sinulle parhaat laite- ja huoltoratkaisut!