Hiomotie 8, 00380 Helsinki
+358 40 821 3693

Fenno laitepalvelut – Kokonaisvaltaista huolenpitoa

Kumppanisi kylmä- ja juomalaitteille

Fenno_laitepalvelut_BW

 

 

 

 

 

EMOYHTIÖMME

Waterlogic perustettiin vuonna 1992, ja se oli maailman ensimmäisiä yrityksiä, jotka toivat markkinoille yrityksessä hanasta laskettavat juomavesiratkaisut Euroopassa. Yritys on laajentunut alan johtavaksi toimijaksi itse hanasta laskettavan, suodatetun juomaveden osalta ainutlaatuisen tuotesuunnittelun, korkean laadun, laadukkaan valmistuksen ja uuden tekniikan käytön ansiosta.

Tutkimus ja kehitys ovat yrityksen pääasialliset tukipilarit, mikä puolestaan merkitsee pitkäkestoista investointia innovatiivisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, joita täydentää uraauurtava tekniikka, kuten Firewall.

Waterlogicilla on maailmalaajuinen jakeluverkosto, joka kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä toimimme yli 50 maassa Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa ja tarjoamme juomavesiratkaisuja työpaikoille, sairaaloille, kouluille, hotelleille ja ravintoloille ympäri maailmaa.

Fenno Laitepalvelut (2016 saakka Bevtec Horeca) on suomalainen yritys, joka tuntee paikalliset markkinat ja vaatimukset. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kylmä- ja juomalaitteista. Kesällä 2021 tehdyn liiketoimintakaupan myötä kansainvälisestä Waterlogic-konsernista tuli Fenno Laitepalveluiden uusi omistaja.

Palvelumme keskittyvät kahteen kokonaisuuteen:

Kylmälaitteet ammattikäyttöön – juomakaapit, viinikaapit, pakastekaapit, kylmäkaapit ja avokylmälaitteet.  Valikoimiimme kuuluu nyt myös Nissei-jäätelökoneet! Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan palvelukonseptin, laitemyynnistä asiakkaan tarpeiden pohjalta brändättyyn ja räätälöityyn avaimet käteen -kokonaisuuteen. Nissei-jäätelökoneet edustavat alan kärkiosaamista maailmassa – tarjoamme laitteiden lisäksi asiakaskohtaisesti räätälöidyn rahoitus- ja huoltopaketin.

Huoltokonseptiimme kuuluu asennus-, huolto- ja lisäarvopalveluita maanlaajuisesti, painottuen kylmä-, kahvi, mehu- ja vesilaitteisiin. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kokonaisuuden, joka pyrkii parantamaan laitteiden käytettävyyttä, juomien laatua ja kustannustehokkuutta laitteiden koko elinkaaren aikana. Toimimme yhteistyössä maailmanlaajuisten merkkien kanssa.

Huoltopalvelumme toimii omassa toimipisteessä Espoossa sekä 70 huoltokumppanimme kautta kattaen näin koko maan.

Yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa varmistamme sinulle parhaat laite- ja huoltoratkaisut!