Hiomotie 8, 00380 Helsinki
+358 40 821 3693

Fenno Laitepalvelut

Huolenpitoa kylmä- ja juomalaitteille

MEIDÄN KAUTTAMME ASIAT HOITUVAT KERRALLA KUNTOON

Fenno Laitepalvelut tarjoaa kokonaisvaltaisen ja kattavan palvelukokonaisuuden yrityksellesi, jolla varmistat vaivattoman ja kustannustehokkaan hoidon laitekannallesi! Huolehdimme, että laitteesi esim. ravintoloissa, myymälöissä, kahviloissa, laivoilla tai muissa kohteissa ovat huippukunnossa lisäten näin myyntiäsi. Konseptimme kattaa mm. kylmä- ja pakastinlaitteet, kahvi- ja mehuannostelijat ja pehmiskoneet.

  • Myynti ja rahoitus
  • Toimitus
  • Huolto
  • Asennus
  • Logistiikka
  • Laitekannan Hallinnointi
  • Kierrätys
  • Kunnostus

Oikea laite oikeaan paikkaan

Fenno-services-myyntiValikoimamme koostuu varastotuotteista, kohderatkaisuista ja kokonaan räätälöidyistä kylmälaiteratkaisuista. Päivitämme valikoimaamme säännöllisesti uutuustuotteilla. Edustamme useita tuotemerkkejä, esim. Tefcold, Oscartielle ja AHT, jotka ovat erikoistuneet päivittäistavarakaupan ja Horeca-sektorin tarpeisiin.  Haemme aina asiakkaan ja tuotteisiin parhaiten soveltuvan kylmäratkaisun.  Meillä on laaja, pitkäaikainen tuntemus alan valmistajista sekä vahva kylmätekninen osaaminen talon sisällä.

Rahoitus hoituu kauttamme

Fenno-services-rahoitusTarjoamme yhteistyökumppanimme kautta lyhyt- ja pitkäaikaisia rahoitusratkaisuja vastaten näin asiakkaiden muuttuviin laitetoiveisiin ja helpottaen laitehallinnan budjetointia. Koko laite-erää ei tarvitse ostaa kerralla, vaan toimitamme ja veloitamme laitteita sitä mukaan kun tarvitset niitä.

Muutakin kuin pelkkä toimitus paikan päälle

Fenno-services-toimitusTeemme yhteistyötä mainosteippauksia valmistavien yritysten kanssa. Valvomme asiakkaiden laitteiden teippaukset alusta loppuun asti aineiston laadukkuudesta teippaustyöhön asti. Annamme parhaimmat vinkit lisävarusteluiden osalta.

Huolehdimme myös siitä, että laitteet toimitetaan kohteisiin oikeassa aikataulussa, käyttäen omaa varastoamme välivarastona.

Et jää yksin kun epäilet vanhan laitteesi kuntoa

Fenno-services-asennusHuoltomme kattaa mm. kylmälaitteet, mehu- ja kahvilaitteet, riippumatta siitä kenen kautta ne on hankittu. Huoltomme kattaa koko maan.

Kaikissa myymissämme laitteissa on huoltomme suora yhteysnumero. Varastostamme löytyy varaosat. Lisäksi toimimme valtuutettuna huoltona monille alan johtaville valmistajille ylläpitäen heidän takuuhuoltojärjestelmäänsä. Maankattava huoltoverkostomme koostuu n. 70 huoltopartnerista.

Meiltä saat käyttövalmiin laitteen, paikalleen asennettuna

Fenno-services-huoltoAsennamme kylmä- ja pakastekaappeja sekä kahvi- ja juomalaitteita. Koulutamme ja opastamme asiakkaitamme sekä heidän asiakaskuntaa käyttämään laitteita tarkoituksenmukaisesti. Tarjoamme teknisen päivystyksen sekä käyttäjätuen ma-pe klo 8.00 – 16.00.

Logistiikka, varastointi ja seuranta - tiedä missä laitteesi ovat

Fenno-services-logistiikkaYlläpidämme asiakkaidemme laitekannasta rekisteriä ja hallinnoimme laitteita kentällä. Lähetämme asiakkaiden laitteita myyntipisteisiin ja vastaanotamme takaisin laitevarastoon.

Tarjoamme lyhyt- ja pitkäaikaista varastotilaa Vantaan Petikossa.

Pidä kaikki laitteesi huollettuina ilman jatkuvaa inventaariota

Fenno-services-laitekannan-hallinnointiPalveluumme kuuluu myös laiterekisterin ylläpito, jolloin tiedämme aina laitteen sijainnin, kunnon ja huoltohistorian. Näin varmistamme, että asiakkaamme koko laitekanta on kustannustehokkaasti ja laadukkaasti hoidettu.

Varmistamme, että vanhat laitteesi päätyvät kierrätykseen

Fenno-services-kierrätysHuolehdimme asiakkaidemme SER-jätteestä. Toimitamme käytöstä poistuvat kylmälaitteet erityisesti kylmälaitteiden ja WEEE-jätteen kierrätykseen keskittyneelle paikalliselle kierrätyskeskukselle.

Kolhuiset ja elämää nähneet laitteet voidaan kunnostaa

Fenno-services-kunnostusKunnostamme käytössä olleita ja päivitystä kaipaavia kylmä-, kahvi- ja juomalaitteita. Laitteita kunnostetaan asiakkaalle ja laitteelle räätälöidyn kunnostusohjelman mukaisesti. Näin optimoimme asiakkaiden olemassa olevan laitekannan käytön esimerkiksi oikein suunniteluilla määräaikaishuolloilla, toimien yhteistyössä valmistajien kanssa.